Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Archived Trackers > OpenTracker
Reply
  #1  
Old 5th July 2012, 22:14
ibanez's Avatar
ibanez ibanez is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
P2P
Posts: 9
Default Bug report
Hi,


i cant login with google chrome


thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 6th July 2012, 10:23
Wuild's Avatar
Wuild Wuild is offline
opentracker
 
Join Date: Jun 2012
P2P
Posts: 33
Default
Quote:
Originally Posted by ibanez View Post
Hi,


i cant login with google chrome


thank you
Could you describe the problem a little more?
Reply With Quote
  #3  
Old 6th July 2012, 22:29
ibanez's Avatar
ibanez ibanez is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
P2P
Posts: 9
Default
Quote:
Originally Posted by Wuild View Post
Could you describe the problem a little more?


My testing website is :

[HIDE]http://www.zpartage.com[/HIDE]

when i try to login withe google chrome, nothing hapen, but withe firefox its work like a charme.

thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 6th July 2012, 23:37
Wuild's Avatar
Wuild Wuild is offline
opentracker
 
Join Date: Jun 2012
P2P
Posts: 33
Default
Quote:
Originally Posted by ibanez View Post
My testing website is :

*** hidden content ***

when i try to login withe google chrome, nothing hapen, but withe firefox its work like a charme.

thank you
works fine for me.
Reply With Quote
  #5  
Old 17th July 2012, 18:33
LeeHowarth's Avatar
LeeHowarth LeeHowarth is offline
TT
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 100
Default
That goes to show what sort of a developer you are...

"Works fine for me"
Reply With Quote
  #6  
Old 12th August 2012, 20:34
twajaSenca's Avatar
twajaSenca twajaSenca is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Slovenia
Posts: 16
Default problem...
Click the image to open in full size.

Can't login with chrome,explorer :(

but looks really nice! :)
Reply With Quote
  #7  
Old 13th August 2012, 00:04
Wuild's Avatar
Wuild Wuild is offline
opentracker
 
Join Date: Jun 2012
P2P
Posts: 33
Default
Quote:
Originally Posted by twajaSenca View Post
Click the image to open in full size.

Can't login with chrome,explorer :(

but looks really nice! :)
ur image shows that you are trying to access a step in the setup when you havnt completed all the other steps.
Reply With Quote
  #8  
Old 13th August 2012, 18:07
twajaSenca's Avatar
twajaSenca twajaSenca is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Slovenia
Posts: 16
Default
I went through the installation and the last step, it happens .... then I tried it on one freehost and work .. my server running on appserv 2.5.10

sorry for bad inglish google translate ...
Reply With Quote
  #9  
Old 16th August 2012, 03:28
Wuild's Avatar
Wuild Wuild is offline
opentracker
 
Join Date: Jun 2012
P2P
Posts: 33
Default
Quote:
Originally Posted by twajaSenca View Post
I went through the installation and the last step, it happens .... then I tried it on one freehost and work .. my server running on appserv 2.5.10

sorry for bad inglish google translate ...
Ive been testing around a little bit and it appears that appserv isnt setting the _SESSION correctly but the system gets install anyway
Reply With Quote
Reply

Tags
bug , report

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 02:06. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.