Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Archived Trackers > SZ Edition
Reply
  #1  
Old 8th February 2010, 19:26
simalingur's Avatar
simalingur simalingur is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 21
Default Forum error
I cant create enything in forums I just get this error? see image.

Click the image to open in full size.

Everything else works fine.

What can I do?
Reply With Quote
  #2  
Old 8th February 2010, 20:32
Fynnon's Avatar
Fynnon Fynnon is offline
xxx
 
Join Date: Nov 2007
P2P
Posts: 971
Default
For forum go to Admin Panel (link in footer) then Forum Admin - Management and create a forum
Reply With Quote
  #3  
Old 8th February 2010, 21:01
simalingur's Avatar
simalingur simalingur is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 21
Default
Quote:
Originally Posted by Fynnon View Post
For forum go to Admin Panel (link in footer) then Forum Admin - Management and create a forum
Thanks for the answer, but I have already done that, but still i don't see the forums that i created, and i always have this error like thi image above shows.

What do I need to do to fix this.

Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 9th February 2010, 10:24
Nafania's Avatar
Nafania Nafania is offline
TB Dev SZ Developer
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 31
Default
Did you see created forums in acp?
Reply With Quote
  #5  
Old 9th February 2010, 12:01
simalingur's Avatar
simalingur simalingur is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 21
Default
Quote:
Originally Posted by Nafania View Post
Did you see created forums in acp?
Yes, i can create and all that but i still get errors. See image.

Click the image to open in full size.
Reply With Quote
  #6  
Old 9th February 2010, 12:46
Nafania's Avatar
Nafania Nafania is offline
TB Dev SZ Developer
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 31
Default
disable DEBUG and DEBUG_EXTRA
Reply With Quote
  #7  
Old 9th February 2010, 12:49
simalingur's Avatar
simalingur simalingur is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 21
Default
Quote:
Originally Posted by Nafania View Post
disable DEBUG and DEBUG_EXTRA
sorry:sleep:.... How do I do that?

Thanks.
Reply With Quote
  #8  
Old 9th February 2010, 13:16
Fynnon's Avatar
Fynnon Fynnon is offline
xxx
 
Join Date: Nov 2007
P2P
Posts: 971
Default
just comment out those in secrets.php

Code:
//define('DEBUG', true);
//define('DEBUG_EXTRA', false);
Reply With Quote
  #9  
Old 9th February 2010, 15:59
simalingur's Avatar
simalingur simalingur is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 21
Default
Quote:
Originally Posted by Fynnon View Post
just comment out those in secrets.php

Code:
//define('DEBUG', true);
//define('DEBUG_EXTRA', false);
Thansk Fynnon the errors on the top is gone but i still cant create Topic in the forum.

After i have write in the Subject and the Message body and press submit i get the following error.

Click the image to open in full size.
Reply With Quote
  #10  
Old 9th February 2010, 16:22
Nafania's Avatar
Nafania Nafania is offline
TB Dev SZ Developer
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 31
Default
What encoding do you use for database and tables?
Reply With Quote
Reply

Tags
error , forum

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forum installing error mat22 BT.Manager (phpMyBitTorrent) 1 10th February 2010 01:49
Forum piraders Yuna Scatari Edition (YSE) 3 28th December 2009 01:06
Forum? adso Torrent Trader 0 7th August 2009 23:36
Error, Forum Shurubel TBDev 3 22nd July 2009 11:01
Error Under Forum Azurious BT.Manager (phpMyBitTorrent) 6 18th January 2009 17:23



All times are GMT +2. The time now is 01:42. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.