Bravo List
Register
Go Back   > Bravo List > Source Code > Trackers > Project U-232
Reply
  #1  
Old 12-03-19, 17:37
guldhammer's Avatar
guldhammer guldhammer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 33
Default No admin rights
Now i have installed Project U-232 V5 and created a user as i should
with the installer, but the user have no admin rights, so i can not change categories and other administrative things.

How do i solve this?
Reply With Quote
  #2  
Old 14-03-19, 14:49
torchwood's Avatar
torchwood torchwood is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 9
Default
try changing your userclass in sql to class id 7
Reply With Quote
  #3  
Old 16-03-19, 23:04
guldhammer's Avatar
guldhammer guldhammer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
P2P
Posts: 33
Default
Quote:
Originally Posted by torchwood View Post
try changing your userclass in sql to class id 7
When i try to do that, and after that try to click on "admincp"
I get a page that tells me that i dont have access, and then i recieve a pm like this:

"User nimda - 192.168.1.100
Class 7
Current page: /staffpanel.php, Previous page: http://192.168.1.143/index.php, Action: /staffpanel.php
Member has been disabled and demoted by class check system."

Bump: Now i just need to figure out how to be forum admin
Reply With Quote
  #4  
Old 17-03-19, 04:04
thartley55's Avatar
thartley55 thartley55 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
P2P
Posts: 78
Default
What I've had to do with this script is...

Have a putty window open at the time you sign up on the new site.

Do not immediately try to log in.

After signup, restart memcache/memcached.
Reply With Quote
  #5  
Old 17-03-19, 04:58
darkalchemy's Avatar
darkalchemy darkalchemy is offline
VIP
 
Join Date: Dec 2017
United States
Posts: 80
Default
There are at least two ways to do this. Both require the user to be logged out, then update the users class and enable if needed.

Then update staff arrays in staff panel (not sure the name, but its a sysop function) or manually update the two staff files:

Code:
cache/staff_settings.php
cache/staff_settings2.php
You may need to flush the cache.
Then the user can log in.
__________________
I do custom coding, source installs, mods, server setup and/or config, etc. Feel free to pitch me your needs and your offer.
Reply With Quote
  #6  
Old 17-03-19, 15:25
son's Avatar
son son is offline
Support
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 39
Default
Unless you changed things, there is no class 7, it's default is 6. There is no need to use the database to change ID's for your first account, once you finish setting it up, then you need to sign-up / create your first user account and that one is automatically promoted to sysop.

Last edited by son; 17-03-19 at 15:57.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT +2. The time now is 19:15. vBulletin skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 3
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.